Aanbod

Programma’s

Omdat ik met baanbrekende technieken werk zijn de trajecten kort. In 16 dagen kun je al veel veranderen. Er zijn ook trajecten met live sessies.

Meer balans werk-privé en nu weinig tijd?
Kies voor een semi-online 16 dagen challenge. Dit programma bestaat uit 1 live sessie van 2 uur en iedere dag online een coaching.

Kleine investering enorme impact! Dit traject kost € 674,-.
Meld je hier aan:

6 + 12 =

Liever live sessies?
Dan werken we met een 4 maanden traject. 
Het 4 maanden traject kost € 2840,- exclusief btw. 

Dit is op basis van No Cure No Pay

11 + 9 =

Ondernemer begeleiding traject
Ben je ondernemer en wil je een businesscoach die 6 maanden met je meekijkt waar jij winst laat liggen? We gaan jouw blokkades opruimen zodat je kan groeien, als mens en als ondernemer. Uiteraard is dit traject ook op basis van No Cure No Pay.

Dit traject kost € 3960,- exclusief btw.

2 + 3 =

Gratis E-books

Deze e-books geven je de eerste handvatten om zelf aan de slag te gaan. De unieke kijk op de uitdagingen van mensen zorgen ervoor dat je nieuwe inzichten krijgt waar je meteen mee aan de slag kan. Let op: Kijk even in je ongewenste e-mail als het e-book niet aankomt.

Gratis Audio oefeningen

Nieuwe gewoonten aanleren, de groef uit de plaat halen. Dat doe je door iedere dag bezig te zijn met andere dingen dan je kent. Heel veel mannen zitten bijvoorbeeld vooral in hun hoofd. Deze oefening zorgt ervoor dat je je lijf beter kan voelen. Dat is belangrijk om te voorkomen dat je fysieke klachten of een burn-out krijgt.

Je lijf voelen

met Marleen | Uit je hoofd naar je lijf

Mannencoach

Marleen Helsloot

Waarom investeer je structureel en preventief in je auto en is het voor veel mannen nog steeds taboe om in je persoonlijke ontwikkeling te investeren? De MannenAPK is coaching voor die mannen die zichzelf en hun ontwikkeling serieus nemen.

Marleen is vriendelijk, empatisch maar ook duidelijk en concreet. Daarnaast gebruikt ze haar mensenkennis en humor in de sessies. Haar manier van werken is hands-on. Geen urenlange praatsessies waarbij je zelf besluit wat je wel of niet verteld. Echt concreet op zoek naar de angel en die eruit trekken. Daardoor zijn er geen jaren van therapie nodig maar is er snel resultaat.

Een combinatie van ervaring zowel zakelijk als privé maakt haar de perfecte personal life & business coach.

Marleen investeert in mannen zodat zij zich succesvol en gelukkig voelen. Daardoor kunnen zij impact maken en weer anderen inspireren.

- In bezit van Trustmark Inner Agency
- Verkozen tot 1 van de beste mannencoaches van Nederland door: Het NLP College

Referenties