Programma’s

Heb je al veel gedaan en wil je gewoon een sessie om iets af te maken of door te breken, mail me dan even voor de mogelijkheden. 

 

Om je doelstelling te halen werken we met een 4 maanden traject.  Inclusief gegarandeerd resultaat. Wil je hier meer informatie over, vul het onderstaande formulier in.

15 + 2 =

Gratis E-books

Deze e-books geven je de eerste handvatten om zelf aan de slag te gaan. De unieke kijk op de uitdagingen van mensen zorgen ervoor dat je nieuwe inzichten krijgt waar je meteen mee aan de slag kan. Let op: Kijk even in je ongewenste e-mail als het e-book niet aankomt.

Gratis Audio oefening

Nieuwe gewoonten aanleren, de groef uit de plaat halen. Dat doe je door iedere dag bezig te zijn met andere dingen dan je kent. Heel veel mannen zitten bijvoorbeeld vooral in hun hoofd. Deze oefening zorgt ervoor dat je je lijf beter kan voelen. Dat is belangrijk om te voorkomen dat je fysieke klachten of een burn-out krijgt.

Je lijf voelen

met Marleen | Uit je hoofd naar je lijf

Mannencoach

Marleen Helsloot

Waarom investeer je structureel en preventief in je auto en is het voor veel mannen nog steeds taboe om in je persoonlijke ontwikkeling te investeren? De MannenAPK is coaching voor die mannen die zichzelf en hun ontwikkeling serieus nemen.

Marleen is vriendelijk, empatisch maar ook duidelijk en concreet. Daarnaast gebruikt ze haar mensenkennis en humor in de sessies. Haar manier van werken is hands-on. Geen urenlange praatsessies waarbij je zelf besluit wat je wel of niet verteld. Echt concreet op zoek naar de angel en die eruit trekken. Daardoor zijn er geen jaren van therapie nodig maar is er snel resultaat.

Een combinatie van ervaring zowel zakelijk als privé maakt haar de perfecte personal life & business coach.

Marleen investeert in mannen zodat zij zich succesvol en gelukkig voelen. Daardoor kunnen zij impact maken en weer anderen inspireren.

- In bezit van Trustmark Inner Agency
- Verkozen tot 1 van de beste mannencoaches van Nederland door: Het NLP College

Referenties