Hallo harde werker!

Je bent ooit als ZZP’er of freelancer in de bouw, of leverancier aan de bouw, begonnen en je bedrijf is inmiddels gegroeid met meerdere medewerkers. De belangrijkste vraag is nu of jij als eigenaar mee gegroeid bent. Als dit de situatie is: je werkt het hardst van iedereen, voelt je te verantwoordelijk voor de klanten van het eerste uur en leeft in de waan van de dag, dan is er werk te doen.

Op deze manier loop je jezelf voorbij en stagneer je in de groei van het bedrijf. Voor groei heb je overzicht, rust en lange termijn visie nodig.

Ik help jou uit de waan van de dag te komen en zelfverzekerde keuzes te maken voor de toekomst. Zodat je tijd kan besteden aan de echt belangrijke zaken. De toekomst van het bedrijf bijvoorbeeld.

Mijn manier van werken is anders dan die van veel therapeuten en coaches. Geen praatsessies maar effectief op zoek naar oorzaken, daar opruimen en dan mindtraining. Onze hersenen zijn namelijk tot veel meer in staat dan we ze nu toe uitdagen.

Eerst kijken wie je voorgingen? Check de referenties hieronder!

No cure no pay life & businesscoach

Door een bewezen manier van werken is er snel resultaat. En langdurig effectief. Omdat de resultaten zo goed zijn, geef ik garantie.

Mooie beloftes heeft namelijk niemand iets aan.

Wat betekent dit concreet? We maken samen een doelstelling en een plan van aanpak. Aan het eind evalueren we de doelstelling. Als je niet tevreden bent, krijg je je geld terug of gaan we door tot je het wel bent.

Nieuwsgierig wat ik voor jou en je bedrijf kan doen?

Plan hier meteen een afspraak in of

Mannencoach

Marleen Helsloot

Waarom investeer je structureel en preventief in je auto en is het voor veel mannen nog steeds taboe om in je persoonlijke ontwikkeling te investeren? De MannenAPK is coaching voor die mannen die zichzelf en hun ontwikkeling serieus nemen.

Marleen is vriendelijk, empatisch maar ook duidelijk en concreet. Daarnaast gebruikt ze haar mensenkennis en humor in de sessies. Haar manier van werken is hands-on. Geen urenlange praatsessies waarbij je zelf besluit wat je wel of niet verteld. Echt concreet op zoek naar de angel en die eruit trekken. Daardoor zijn er geen jaren van therapie nodig maar is er snel resultaat.

Een combinatie van ervaring zowel zakelijk als privé maakt haar de perfecte personal life & business coach.

Marleen investeert in mannen zodat zij zich succesvol en gelukkig voelen. Daardoor kunnen zij impact maken en weer anderen inspireren.

- In bezit van Trustmark Inner Agency
- Verkozen tot 1 van de beste mannencoaches van Nederland door: Het NLP College

Referenties

werkwijze

Dit gaan we doen

Werkwijze

Doel bepalen

Werkwijze

Inzicht in blokkade

Werkwijze

Rommel ruimen

Werkwijze

Nieuwe patronen

Werkwijze

Doel behaald!!

Ervaring

Ben je al vaker op zoek geweest naar een coach? Zoek niet langer! Je wil graag een coach die weet wat ze doet en daarom ook garantie durft te geven. Ondernemers leven heel vaak niet in hun volle potentie. Door de stress en onrust die de verantwoordelijkheid van een eigen bedrijf meebrengt vergeten ze om zichzelf te ontwikkelen.

Om even stil te staan en je eigen troep op te ruimen.

Ik heb ervaring met:

 • Businesscoaching
 • Ondernemerscoaching
 • Personal Lifecoaching
 • Trauma coaching
 • Rouwcoaching
 • Stresscoaching
 • Burn-out coaching
 • Anti stress coaching
 • Opstellingen
 • NLP
 • NEI
 • Op Rapid Transformational Therapie lijkende technieken

Voor wie?

Zorgen voor jezelf is iets dat veel ondernemers vergeten. Zij voelen zich enorm verantwoordelijk. Toch gaat jezelf voorbij lopen niet ongestraft, het gaat een keer mis. Daar kan je op wachten, je kan ook nu een afspraak maken om dat te voorkomen. 

Mijn therapeutische aanpak combineert verschillende inzichten om jou te helpen jouw belemmerende overtuigingen en blokkades op te ruimen.  

Zo krijg jij de tools om met meer vertrouwen en energie in het leven te staan. Mijn klanten zijn vaak ondernemers die veel verantwoordelijkheid dragen en zichzelf voorbijlopen, met als gevolg stress, vermoeidheid en problemen in hun relaties.

Ik help jou om weer de regie te nemen en op een gezonde manier te functioneren. Maak nu een afspraak en ontdek wat ik voor jou kunnen betekenen.