Gun jezelf een fijner leven

Mannen zijn vaak hard voor zichzelf. De hele wereld mag op hen leunen maar als zij hulp nodig hebben proberen ze het vaak zelf op te lossen. Daar is op zich niks mis mee, alleen het risico bestaat dat je er te lang mee doorloopt.

Vraagstukken waarvoor je bij mij terecht kan:
– Je wil graag succesvoller zijn
– Je wil meer energie
– Je wil je zorgeloos voelen
– Je wil eindelijk een baan die bij jou past
– Je wil leuke vrouwen aantrekken
– Je wil van je verslaving af

Geen jarenlange therapie, de meeste doelstellingen halen we in 4 maanden.  

Dat kan omdat ik anders werk dan veel coaches. Geen praat sessies maar ‘werk’ sessies. Door een gerichte vorm van visualisatie kun je vrij snel de oorzaak van je probleem aanpakken en omvormen. Je hersenen hebben zo’n groot potentieel waarvan we nu nog maar weinig gebruiken. Door training kun je ervoor zorgen dat oude ervaringen en overtuigingen die je opgedaan hebt, opnieuw worden herzien.
Je eigen overtuigingen zorgen namelijk voor 80% van je ervaring.

Ben jij er klaar voor om je leven voor altijd te veranderen? 

 

Lifecoach met garantie

Coaching op basis van garantie. Een coachtraject vraagt van jou een investering. Dat doe je natuurlijk alleen als je weet dat je resultaat krijgt. Mooie beloftes heeft namelijk niemand iets aan. Ik durf garantie te geven op wat ik beloof omdat ik altijd meer lever dan je verwacht.

Wat betekent dit concreet? We maken samen een doelstelling en een plan van aanpak. Aan het eind evalueren we de doelstelling. Als je niet tevreden bent, gaan we door tot je het wel bent. Het is uiteraard wel de bedoeling dat je ook zelf aan het werk gaat.

Investeer in jezelf, plan hier meteen een afspraak in of

Mannencoach

Marleen Helsloot

Waarom investeer je structureel en preventief in je auto en is het voor veel mannen nog steeds taboe om in je persoonlijke ontwikkeling te investeren? De MannenAPK is coaching voor die mannen die zichzelf en hun ontwikkeling serieus nemen.

Marleen is vriendelijk, empatisch maar ook duidelijk en concreet. Daarnaast gebruikt ze haar mensenkennis en humor in de sessies. Haar manier van werken is hands-on. Geen urenlange praatsessies waarbij je zelf besluit wat je wel of niet verteld. Echt concreet op zoek naar de angel en die eruit trekken. Daardoor zijn er geen jaren van therapie nodig maar is er snel resultaat.

Een combinatie van ervaring zowel zakelijk als privé maakt haar de perfecte personal life & business coach.

Marleen investeert in mannen zodat zij zich succesvol en gelukkig voelen. Daardoor kunnen zij impact maken en weer anderen inspireren.

- In bezit van Trustmark Inner Agency
- Verkozen tot 1 van de beste mannencoaches van Nederland door: Het NLP College

Referenties

werkwijze

Dit gaan we doen

Werkwijze

Doel bepalen

Werkwijze

Inzicht in blokkade

Werkwijze

Emoties plek geven

Werkwijze

Nieuwe patronen

Werkwijze

Doel behaald!!

Ervaring

Onderstaande dingen zijn dingen waar ik ervaring mee heb.

 • Businesscoaching
 • Ondernemerscoaching
 • Personal Lifecoaching
 • Trauma coaching
 • Rouwcoaching
 • Stresscoaching
 • Burn-out coaching
 • Anti stress coaching
 • Opstellingen
 • NLP
 • NEI
 • Op Rapid Transformational Therapie lijkende technieken

Ben je al vaker op zoek geweest naar een coach? Zoek niet langer. Je wil graag een coach die weet wat ze doet en daarom ook garantie durft te geven. Of het nu gaat om stresscoaching, burn out coaching of de grotere thema’s zoals rouw coaching of trauma coaching. Stress komt namelijk ergens vandaan. Heel vaak zit er onder stress en verlies dat niet verwerkt is of een bewust of onbewust trauma dat in de weg zit. Als je aan het werk gaat met een lifecoach dan zul je merken dat stresscoaching, het leren omgaan met stress, maar ook kijken naar de diepere lagen van stress een belangrijk onderdeel is.

Vrij kunnen leven vol energie is bijvoorbeeld een doel waar we samen aan kunnen werken.   

Werkwijze uitleg

Mijn therapeutische aanpak combineert verschillende inzichten om jou te helpen jouw belemmerende overtuigingen en blokkades op te ruimen.  

Zo krijg je de tools om met meer vertrouwen en energie in het leven te staan. Mijn klanten zijn vaak mannen die veel verantwoordelijkheid dragen en zichzelf voorbijlopen, met als gevolg stress, vermoeidheid en problemen in hun relaties.

Ik help jou om weer de regie te nemen en op een gezonde manier te functioneren. Maak nu een afspraak en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.